Teater

Fordømte Læber

Syv studerende fra Den Danske Scenekunstskole og tre studerende fra Syddansk Musikkonservatorium præsenterede en musikdramatisk forestilling med sange af de russiske guitarpoeter Vysotskij og Juri Kim. De russiske guitarpoeter har gennem årene været både hyldet og bandlyst af det russiske styre. Guitarpoeterne fortæller om store emner i livet gennem enkle melodier, akkorder og tekster.

Instruktion: Anne Birch og Peter Kunz

Den Danske Scenekunstskole i Odense (2022)

STRIKE

I den hæsblæsende komedie STRIKE møder vi tre unge ildsjæle i jagten på succes. Svøbt i pastelfarver, 80’er-beats og bumsecreme forsøger de at tage kegler både på og udenfor banen. En fortælling om store krav og forventninger til ungdommen – og jagten på den meningsfulde lykke.

Af og med: Emil Knutzon, Laura Kjær og Emil Hyldeborg – i samarbejde med Teater V

Teater Momentum og Kulturhuset Indre By (2019)

PLATTENSLAGER

Stridigheder er uundgåelige, når tre mænd er blevet snydt af deres udlejer, og har betalt depositum til samme etværelses lejlighed. PLATTENSLAGER er en magtkamp uden lige – en vanvidsfarce om ensomhed og uforløste forventninger.

Af og med: Emil Veber, Jakob Thrane og Emil Hyldeborg

Teater Momentum, Huset-KBH, Bastionen i Nyborg & Aprilfestival i Sønderborg (2016-2017)

FØR ELLER SIDEN

En “buldermørk komedie” om tre unge mænd, der på hver deres måde har nået en eksistentialistisk stopklods i deres tilværelse.
De beslutter sig derfor for at tage væk fra det hele – ud i en skov, i en gammel hytte – for at finde meningen med livet.
En let fortælling om det tungeste emne af alle. Tre søgende individer, tre uigenkendeligt forskellige synspunkter og tretusinde konflikter.

Af og med: Emil Veber, Jakob Thrane og Emil Hyldeborg

Teater Momentum (2015)